top of page
 
Healing

Hva kan healing gjøre for deg?

Healing kan sette i gang prosesser i kropp og sjel for å oppnå ny balanse hos deg. Målet med healing er å frigjøre blokkert energi.

Det er helt individuelt hva man kjenner under behandling     De fleste føler en dyp avspenning og ro. Noen ser bilder, farger og løsninger på problemer. En pause fra stress fordi du fortjener det.

 

HVA ER HEALING

Healing er en helhetlig behandlingsmetode for kroppen din. Healing er en av verdens eldste behandlingsformer og har blitt brukt av flere kulturer. Healing kan sette i gang prosesser i kropp og sjel for å oppnå ny balanse hos deg. Igangsettelse av energier ved healing kan rette opp eventuelle ubalanser i din kropp så vel psykisk, fysisk og emosjonelt. Målet med healing er å frigjøre blokkert energi. Alt skjer i samarbeid med din frie vilje og hva du tillater skal skje.

 

HVA KAN DU OPPLEVE UNDER BEHANDLINGEN

Det er helt individuelt hva man kjenner under behandling. De fleste føler en dyp avspenning og ro. Noen kjenner varme, kulde, eller emosjonelle opplevelser. Noe ser bilder, farger og løsninger på problemer. Andre merker ikke annet enn at de får en dyp ro og hvile. En slags pause fra stress. Hva man merker under behandling har ikke noe å si for effekten av healingen. Healing prosessen er din egen, og du får nøyaktig det du har behov for der og da.

 

BEHANDLINGEN

Vi starter med en innledende samtale for å få klarhet i hva du ønsker å oppnå med behandlingen. Under healingen ligger du påkledd på benken, og lytter til avslappende musikk. Under behandlingen vil jeg legge hendene på din kropp, og flytte dem til forskjellige punkter. Vi avslutter med en samtale om hvordan du opplevde healingen. En behandlingstime er 50 minutter.

 

HVEM KAN BEHANDLES

Alle kan motta healing. Du trenger ikke å være syk for å ha glede av healing. En del bruker det som forebygging, og opplever at det gir avspenning samt setter i gang positive prosesser i kropp og sinn.

Healing erstatter ikke medisinsk behandling eller kurer som du er foreskrevet av din fastlege eller spesialist. Viktig: Hvis du bruker foreskrevet medisin av din lege, så skal du ikke stoppe å ta disse.

 

FJERNHEALING

Jeg kan eventuelt tilby fjernhealing om du ikke har mulighet å komme til behandlingstedet.

Rock Balancing
bottom of page