top of page
Kosmetisk Akupunktur

EN NATURLIG MÅTE Å REDUSERE LINJER OG RYNKER I ANSIKTET

Kosmetisk akupunktur setter i gang en prosess ved å øke produksjon av kollagen og elastin som stimulerer til bedre sirkulasjon i huden. Behandlingen består av kinesisk ansiktsmassasje og små akupunkturnåler.

Gir huden din en oppstrammende effekt og naturlig glød.

HVA ER KOSMETISK AKUPUNKTUR

Kosmetisk akupunktur er et naturlig alternativ til skjønnhetsoperasjoner mot rynker og linjer. Kosmetisk akupunktur kan stimulere til bedre sirkulasjon i huden. Det settes i gang en prosess ved å øke produksjon av kollagen og elastin som stimulerer til bedre sirkulasjon i huden. Kosmetisk akupunktur kan redusere og jevne ut rynker, samt dypere linjer, løfte tunge øyelokk og stramme dobbelthake, gi jevnere og glattere hud og gi en fin glød i huden.

 

Kosmetisk akupunktur gir effekter som ikke bare merkes på ansiktet, men også den generelle helsen. Det kan føre til bedre fordøyelse, redusert stress, redusert hodepine og bedre immunforsvar. Flere merker også bedre energi.

 

Behandling er uten bruk av skadelige stoffer som botox eller syrer. Det kan føre til endringer som kan vare over flere år, ved riktig oppfølging. Behandlingen gir økt velvære, og en glødende hud som både kjennes og ser yngre ut - og helt uten bivirkninger!

 

BEHANDLINGEN

Ved første behandling vil det være en samtale med kartlegging og et behandlingsprogram settes opp. Ansiktet renses for eventuell sminke. Det settes nåler i meridianpunkter for å stimulere kroppen generelt og i de store muskelgruppene i ansiktet, samt i de rynker som ønskes å reduseres. Klienten vil ligge med nåler i ca 30 minutter.

Etter at nålene fjernet, behandles huden med et serum for å redusere eventuelle hevelser/blødninger etter nålene. Du vil så få en ansiktsmassasje med lett kopping og jaderull for ytterligere å stimulere musklene. Behandlingen avsluttes med en næringsrik fuktighetskrem. Første konsultasjon og behandling varer ca 1,5 - 2 timer.

 

HVEM KAN IKKE BEHANDLES

Kunder som har fått implantater i ansiktet, fått injeksjoner av botox eller restylane i løpet av de tre siste mnd behandles ikke. Det er ikke gunstig å behandle de som har åpne sår, eller svært irritert hud i ansiktet.

Medisiner: bruk av blodfortynnende, eller langvarig kortisonbruk er ikke egnet for kosmetisk akupunktur, da det kan oppstå større blødninger i underhuden.

  

HVOR MANGE BEHANDLINGER

For best resultat kreves det vanligvis 10-12 behandlinger. 1-2 ganger per uke. Etter det anbefales periodisk behandling, ideelt sett hver 6. uke for å oppnå langvarige resultater (2-5 år). Etterhvert kan det være nødvendig med en ny intensivbehandling.

bottom of page